یکشنبه, ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-05-19
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 7617 |
تاریخ انتشار : ۱۸ مهر ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۸ | ارسال توسط :
949 بازدید
۰
3
ارسال به دوستان
پ

گلپایگان- مدیر شبکه دامپزشکی گلپایگان گفت: کمبود نقدینگی و نهاده‌های خوراک طیور و افزایش بیش از حد قیمت مرغ تخم‌گذار موجب گران شدن و کاهش ۵۰ درصدی تولید تخم مرغ در گلپایگان شده است.

کاهش ۵۰ درصدی تولید تخم مرغ در گلپایگان

امیرمسعود شهبازی در گفت‌وگو با پایگاه خبری صدای شما اظهار کرد: در سه سال گذشته با وجود این که بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان و تب برفکی دام در کشور به صورت پراکنده وجود داشت اما در گلپایگان مشاهده نشد.

وی افزود: با انجام سمپاشی به موقع و کافی میزان کانون‌های تیلریوز (زردی گاو و گوسفند) در گلپایگان ۲۰۰ درصد در طول سه سال کاهش یافته است.

بالغ بر ۱۰۰ هزار رأس دام سبک علیه بیماری طاعون واکسینه شدند

مدیر شبکه دامپزشکی گلپایگان افزود: در طرح ریشه کنی طاعون نشخوار کنندگان بیش از ۱۰۰ هزار رأس دام سبک علیه این بیماری واکسینه شدند و حتی در منطقه حفاظت شده حیات وحش موته که در مجاورت شهرستان قرار دارد نیز بیماری طاعون نشخوار کنندگان گزارش نشده است

شهبازی گفت: در روستای «هرستانه» اردوی جهادی یک روزه به منظور واکسیناسیون دام سبک دامداران علیه انواع بیماری‌ها انجام شد.

سلامت مردم خط قرمز شبکه دامپزشکی

مدیر شبکه دامپزشکی گلپایگان تصریح کرد: از آنجایی که سلامت مردم خط قرمز شبکه دامپزشکی است با اجرای طرح بازدید روزانه از فراورده‌های خام دامی و کشتارگاه دام و طیور شهرستان گلپایگان تخلفات بهداشتی کاهش یافته است.

علت گرانی و کاهش ۵۰ درصدی تولید تخم مرغ در گلپایگان

شهبازی در رابطه افزایش قیمت تخم مرغ در گلپایگان، گفت: کمبود نقدینگی و کمبود نهاده‌های خوراک طیور و افزایش بیش از حد پولت تخم‌گذار موجب گران شدن و کاهش ۵۰ درصدی تولید تخم مرغ در گلپایگان شده است.

وی با بیان اینکه روزانه ۱۸ تن گوشت مرغ در کشتارگاه تولید می‌شود، افزود: مصرف روزانه گوشت مرغ در گلپایگان هفت تن است که مازاد مصرف به شهرهای خوانسار و بویین میاندشت و فریدن و فریدون‌شهر صادر می‌شود.

تلف شدن ۳۵۰ قطعه ماهی در سد کوچری و گلپایگان

مدیر شبکه دامپزشکی گلپایگان با بیان اینکه در شهریور ماه سال جاری در سد گلپایگان و کوچری ۳۵۰ قطعه ماهی‌ها از نوع کپور مولد در دو مرحله تلف شد، افزود: این ماهی‌ها پس از نمونه‌گیری و معاینه بالینی برای تشخیص نهایی به واحد تشخیص بیماری‌های سازمان دامپزشکی فرستاده شد.

وی افزود: تلف شدن ماهی‌ها در اثر آلودگی و بیماری عفونی نبود زیرا اگر آب سدها آلوده بود تمام موجودات داخل سد تلف می‌شدند بلکه افراد سودجو برای حجم بالای صید از روش‌های غیر استاندارد و غیر اخلاقی و یا طعمه‌های مسموم استفاده و موجب تلف شدن ماهی‌ها شدند.

منبع :

منبع : خبرگزاری مهر


پایگاه خبری تحلیل صدای شما به هیچ حزب و سازمان و ارگانی وابسته نیست و بصورت شخصی ، کاملا بی طرف و با هزینه شخصی فعالیت و به نشر مطالب می پردازد ( ما صدای شما هستیم )

منبع خبر ( ) است و پایگاه خبری تحلیلی صدای شما در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 7617 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  50002245  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پایگاه خبری تحلیلی صدای شما مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری تحلیلی صدای شما در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما