برخی اپلیکیشنهای اندروید پیچیدگیهای زیادی دارند که باعث شده بسیاری کاربران از آنها استفاده نکنند. در این مقاله، ۱۰ اپلیکیشن برتر با طراحی مینیمال را برای اندروید معرفی میکنیم.
۱۰ اپلیکیشن مینیمال برتر برای اندروید
مینیمالیسم در نرمافزار سنتی دیرینه است. نرمافزارها با ظاهر پر زرقوبرق و فهرست طولانی ویژگیها پیچیدهتر میشوند. خوشبختانه برخی افراد این سبک را دوست ندارند. نرمافزار مینیمال نرمافزاری است که از منابع کمتری استفاده میکند و از طراحی ساده، اما کاربردی برخوردار است و از پیچیدگیها چشمپوشی میکند. انواع مختلفی از این برنامهها وجود دارد که هرکدام از سبکی مینیمال برای ارائه امکانات به کاربران بهره میبرند.
مقالههای مرتبط:
- معرفی بهترین اپلیکیشن های اندروید (بهروزرسانی اردیبهشت ۱۴۰۰)
- بهترین برنامه های آیفون
۱. مرورگر: Brave (رایگان)
Brave ازجمله مرورگرهایی است که قابلیتهای فراوانی به کاربرانش ارائه میدهد. برخی از ویژگیهای مهم این مرورگر حریم شخصی قدرتمند، مسدودکننده تبلیغات، مسدودکننده ردیابها و حتی امکان جستوجوی خصوصی بدون ردیابی کاربر است. Brave حجم کمی دارد و درمقایسهبا سایر مرورگرها، باتری کمتری مصرف میکند و استفاده از آن نیز بسیار آسان است. البته مرورگرهای سبک دیگری وجود دارند؛ اما وضعیت حریم شخصی روی آنها در حد Brave نیست.
۲. ایمیل: FairEmail (رایگان – ۷/۴۹ دلار)
FairEmail محبوبترین سرویسگیرنده ایمیل نیست؛ اما یکی از برنامههای مینیمال برتر برای مدیریت ایمیلها محسوب میشود. این اپلیکیشن متنباز و رابط کاربری آن بسیار ساده و سبک است. اپلیکیشن مذکور فقط یک سرویسگیرنده ایمیل است و میتوان از آن برای مدیریت سرویسهای ایمیل شخص ثالث بهره برد.
یکی از ویژگیهای مهم این اپ، صندوق ورودی یکپارچه است. از دیگر امکانات FairEmail میتوان به امکان اتصال تعداد نامحدود حساب، ذخیرهسازی آفلاین و… اشاره کرد. قیمت این اپلیکیشن ۷/۴۹ دلار تعیین شده است که کمی گران بهنظر میرسد؛ اما باید توجه کرد که این اپلیکیشن سرویسدهنده ایمیل نیست.
۳. یادداشتبرداری: FiiNote (رایگان – ۲/۹۹ و ۳/۹۹ دلار)
FiiNote یکی از اپلیکیشنهای یادداشتبرداری مینیمال و کاربردی است. این اپ رابط کاربری سادهای دارد و قابلیتهای خیلی خوبی ارائه میدهد. FiiNote حتی گزینهای برای همگامسازی دارد که درصورت تمایل، میتوانید از آن استفاده کنید. این اپلیکیشن بهطور آفلاین کار میکند و از یک بوم بیانتها و برخی قابلیت دیگر بهره میبرد.
FiiNote از رابط کاربری شلوغ دوری میکند و همانطورکه اشاره شد، برای استفاده از آن به اتصال اینترنت نیازی نیست؛ البته برای بهرهبردن از قابلیت همگامسازی باید به اینترنت متصل شوید. اپلیکیشنهای یادداشتبرداری دیگری مثل FairNote و Omni Note نیز وجود دارند که میتوانید از آنها استفاده کنید؛ اما FiiNote نیز دستکمی از آن دو ندارد.
۴. لانچر: Niagara Launcher یا Olauncher (رایگان – ۱۴/۹۹ دلار)
نیاگارا یکی از لانچرهای اندرویدی سبک با طراحی مینیمال است که قابلیتهای کاربردی و جذابی ارائه میدهد. اپلیکیشن یادشده امکان دسترسی سریع به هشت برنامه دلخواه کاربر را دراختیارش قرار میدهد. اپلیکیشنهای پر کاربرد در این لانچر در صفحه اصلی قرار میگیرند. از ویژگیهای دیگر نیاگارا میتوان به قابلیت حذف سوایپ برای سازماندهی صفحه اصلی اندروید اشاره کرد که باعث افزایش سرعت دسترسی به اپلیکیشنهای مدنظر خواهد شد. نکته دیگر اینکه نسخه پولی این اپلیکیشن کمی گران است و برای خرید آن باید مبلغ ۱۴/۹۹ دلار پرداخت کنید.
Olauncher لانچر رایگان و متنبازی است که قابلیتهایی مشابه لانچر نیاگارا ارائه میدهد و رابط کاربریاش سادهتر و از آن مهمتر رایگان است.
۵. آبوهوا: Overdrop (رایگان – ۱/۴۹ دلار ماهانه یا ۷/۹۹ دلار سالانه یا ۱۷/۹۹ دلار برای همیشه)
Overdrop یکی از معدود اپلیکیشنهای آبوهوا با طراحی مینیمال است. این اپلیکیشن رابط کاربری سادهای دارد و با استفاده از آن میتوانید ارائهدهنده مدنظرتان را برای دریافت اطلاعات آبوهوا انتخاب کنید. در این اپ، امکان انتخاب موقعیت جغرافیایی بهصورت دستی و با استفاده از جیپیاس فراهم شده است و مهمتر از همه اینکه ۵۰ ابزارک مختلف دارد.
با استفاده از این اپلیکیشن، تمام دادههای مربوط به آبوهوا را دریافت خواهید کرد که پیشبینی وضعیت آبوهوا در هفت روز آینده و رادار آبوهوا و سیستم هشدار برای تغییرات آبوهوایی را شامل میشود. توسعهدهندگان این اپ وعده دادهاند که دادههای مربوط به موقعیت مکانی شما همیشه امن باقی خواهد ماند و دردسترس افراد یا شرکتهای شخص ثالث قرار نخواهد گرفت. استفاده از Overdrop رایگان است؛ اما برای استفاده از برخی قابلیتها مثل امکان انتخاب ارائهدهندگان اطلاعات آبوهوا، باید مبلغی بهعنوان هزینه اشتراک پرداخت کنید.
۶. صفحهکلید: Simple Keyboard (رایگان)
صفحهکلید Simple برای طرفداران سبک مینیمال طراحی شده است. بیشتر کاربران معمولا جیبورد یا سوئیفتکی را بهعنوان صفحهکلید مجازی انتخاب میکنند؛ اما هر دو اپ قابلیتهای زیادی دارند که استفاده از آنها را تا حدی پیچیده کرده است. برخی از صفحهکلیدهای امروزی برای کارکرد صحیح به دسترسی دائم به اینترنت نیاز دارند؛ ولی Simple Keyboard چنین مشکلی ندارد. شما میتوانید تنظیمات اساسی مثل تغییر اندازه صفحهکلید و استفاده از برخی تمها و نمایش ردیف اعداد را روی آن اعمال کنید.
این اپلیکیشن از قابلیت پیشنهاد هوشمند و آنلاین در هنگام تایپ بیبهره است. ویژگی مهم دیگر این صفحهکلید حجم بسیار کم و یکمگابایتی آن است و مهمتر اینکه برای استفاده از آن به اتصال به اینترنت نیاز نخواهید داشت. چند اپلیکیشن صفحهکلید ساده دیگر نیز در فروشگاه پلیاستور وجود دارد؛ اما هیچکدام مثل Simple Keyboard ساده و کاربردی نیست.
۷. متفرقه: Simple Mobile Tools (رایگان – پرداخت هزینه متغیر)
Simple Mobile Tools یکی از توسعهدهندگان اپلیکیشن در فروشگاه گوگلپلی است که چند اپلیکیشن مینیمال مفید منتشر کرده است. این توسعهدهنده اپلیکیشنهای مدیریت مخاطبان، یادداشتبرداری، گالری، تقویم، مرورگر فایل و طراحی دردسترس کاربران قرار داده است. هرکدام از این اپلیکیشنها باتوجهبه نوعشان، ویژگیهای مختلفی ارائه میدهند؛ اما قابلیت مشابهی که در همه آنها وجود دارد، نیازنداشتن به اتصال به اینترنت است. علاوهبراین، همه اپلیکیشنهای Simple Mobile Tools متنباز هستند و قیمت نسخههای پولیشان نیز خیلی ارزان است؛ بهطوریکه برای بهرهبردن از تمام ویژگیهای این اپلیکیشنها کافی است مبلغ یک دلار پرداخت کنید.
۸. مرورگر فایل: Solid Explorer (دوره آزمایشی رایگان – ۲/۹۹ دلار)
Solid Explorer یکی از مرورگرهای برتر فایل است. این اپلیکیشن از امکانات فانتزی بهره نمیبرد و رابط کاربری سادهای دارد که عملکردهای اصلی را برای کار با پوشهها و اسناد دردسترس کاربر قرار میدهد. امکان استفاده از این اپلیکیشن بهصورت آنلاین و آفلاین وجود دارد و میتوانید از قابلیتهای دیگری مثل ایجاد بایگانی، پشتیبانی NAS و پشتیبانی از فضای ابری نیز بهره ببرید. ناگفته نماند امکان ارائه دسترسی به پوشه ریشه سیستم در Solid Explorer وجود دارد.
۹. Textra SMS (رایگان – ۴/۴۹)
Textra SMS یکی از اپلیکیشنهای محبوب برای مدیریت پیامهای کوتاه متنی و چندرسانهای است. رابط کاربری ساده این اپ همان چیزی است که از اپلیکیشن مینیمال انتظار دارید. اپلیکیشن مذکور از ویژگیهای دیگری مثل امکان شخصیسازی تمها و پشتیبانی از اندروید Auto و وِر اواس (Wear OS) نیز برخوردار است.
ذکر این نکته لازم است که اپلیکیشنهای پیامرسان مینیمال دیگری مثل YAATA یا QKSMS نیز وجود دارند که درصورت تمایل، میتوانید از آنها استفاده کنید. بههرحال، حجم بیشتر Textra SMS ارزش امکانات اضافه این اپلیکیشن را دارد. نکته مهم دیگر اینکه هماهنگی اپلیکیشن یادشده با اندروید Auto بسیار کامل و کاربردی است.
۱۰. Zedge (رایگان – ۰/۹۹ دلار ماهانه یا ۴/۹۹ دلار سالانه بههمراه پرداختهای درونبرنامهای)
Zedge اپلیکیشنی مینیمال محسوب نمیشود و درواقع، پر از تبلیغات مختلف است که گاهی استفاده از آن را بسیار عذابآور میکند. بااینحال، باید گفت یکی از منابع برتر برای دریافت تصویر زمینه است. علاوهبراین، میتوانید با استفاده از Zedge آهنگهای زنگ و صداهای مربوط به اعلان دلخواهتان را دانلود کنید.
اگر بهدنبال تصاویر زمینه با طراحی مینیمال هستید، Zedge یکی از گزینههای مطلوب خواهد بود؛ زیرا تعداد بسیار زیادی تصویر زمینه مینیمال دردسترس کاربران قرار میدهد که بسیاری از آنها برای نمایشگرهای اولد بهینهسازی شدهاند. ناگفته نماند منابع دیگری مثل ردیت و گوگل نیز برای جستوجوی تصویر زمینه مناسب بهنظر میرسند؛ اما Zedge هماکنون منبع اصلی بسیاری از کاربران برای دریافت تصویر زمینههای جدید است.
دیدگاه شما کاربران پایگاه خبری صدای شما درباره اپلیکیشنهای مینیمال معرفیشده در این مطلب چیست؟
منبع : زومیت
پایگاه خبری تحلیل صدای شما به هیچ حزب و سازمان و ارگانی وابسته نیست و بصورت شخصی ، کاملا بی طرف و با هزینه شخصی فعالیت و به نشر مطالب می پردازد ( ما صدای شما هستیم )