چهارشنبه, ۲۸ شهریور ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-09-18
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 4172 |
تاریخ انتشار : ۰۹ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۹:۲۸ |
199 بازدید
۰
7
ارسال به دوستان
پ

مدیرعامل بنیاد هدایت با اشاره به اجرای مهرواره اوج به منظور لبیک به فرمان مقام معظم رهبری و همچنین کمک‌رسانی مساجد به مردم گفت: این طرح از ۳۱ مردادماه تا ۲۳ آبان‌ماه به مدت ۸۴ روز ادامه خواهد داشت و در هشت گام اجرایی می‌شود.

به گزارش خبرنگار حوزه مسجد و هیأت خبرگزاری فارس نشست خبری مهرواره اوج عصر امروز سه‌شنبه نهم شهریورماه با حضور حجت‌الاسلام سیدناصر میرمحمدیان مدیرعامل بنیاد هدایت و حجت‌الاسلام محمد پشم‌فروش دبیر این مهرواره در سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد.

حجت‌الاسلام میرمحمدیان در این نشست با بیان اینکه با مهرواره اوج بنا داریم میدان فعالیت بنیاد هدایت را گسترش دهیم، اظهار داشت: شعار اصلی ما تعالی شبکه امامت است و تلاش داریم امامان مساجد را از سطح یک پیش‌نماز به امام محله تبدیل کنیم تا در محله خود مرجع فعالیت‌ها برای حل مسائل مادی، معنوی، اخلاقی و تربیتی مردم در موضوعات خانوادگی، آسیب‌های اجتماعی، سلامت، امنیت و حقوقی باشد.

وی افزود: برای تحقق این هدف برنامه‌های ارتقایی در سه سبک استادمحور، گروه‌محور و عملیات‌محور داریم که البته رویکرد اصلی ما فعالیت‌های گروه محور با رهبری راهیاران در استان‌ها، شهرستان‌ها و مناطق است. هر راهیار تلاش می‌کند امام مسجد را با فعالیت‌های گعده‌ای، طبلگی، مشاوره‌ای، تعاملی و مباحثه‌ای رشد و ارتقا دهد.

میرمحمدیان با بیان اینکه در کنار این برنامه‌ها به مناسب اتفاقات کشور عملیات‌هایی ایجاد می‌شود که هم‌بار اجرایی و هم بار تربیتی برای میدان دارد، تصریح کرد: سال گذشته همزمان با اوج‌گیری موج سوم کرونا عملیات شهید سلیمانی را از اواخر ماه سفر تا سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی طراحی کردیم که هدف این بود میدان ما براساس این دغدغه فعال شود. در مرحله بعدی به بهانه ماه رمضان مهرواره همدل طراحی شد تا گامی جلوتر برداریم و دایره مسائل مردم را وسیع‌تر کرده و دایره مخاطبان را نیز در فضای رقابتی گسترش دهیم. 

مدیرعامل بنیاد هدایت ادامه داد: در مرحله سوم فعالیت‌های خود بنا داریم در لبیک به مقام معظم رهبری که فرمودند محور مواسات برای کمک به مردم مساجد باشد و همچنین به مناسبت همزمانی به ماه محرم و صفر عملیات مهرواره اوج را اجرایی کنیم تا برخی از مشکلات مردم را مرتفع کرده و همچنین میدان را نیز رشد دهیم.

وی عنوان کرد: مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی برای حل مسئله به رده‌های میانی کشور چهار محور را توصیه کردند که شامل شناخت دقیق از مسئله، شناسایی ظرفیت‌ها، انتخاب راه‌حل و حرکت براساس اهداف کلان نظام است که در این مهرواره این چهار محور مدنظر فعالیت‌های ما خواهد بود.

میرمحمدیان با اشاره به اینکه در کمک‌رسانی به مردم بنا داریم از سطح ارائه بسته غذایی برای مشکل فقر و نداری مردم و یا خرید تبلت برای مشکلات آموزشی دانش‌آموزان ارتقا پیدا کنیم، گفت: بنا داریم مسائل مردم را به نحوی حل کنیم تا با جهت‌گیری‌های کلان انقلاب اسلامی یکسان باشد. 

حجت‌الاسلام محمد پشم‌فروش دبیر اجرایی مهرواره اوج نیز در این مراسم اظهار داشت: ۴۰۰ شهر در کشور دارای شبکه امامت هستند که با کمک راه‌یاران شهرستانی بنا داریم این طرح را اجرایی کنیم. در این طرح تفاوتی میان امامان جماعت مرتبط با سازمان تبلیغات و یا غیرمرتبط وجود ندارد و خدمات نیز شامل مناطق اهل تسنن می شود.

وی با بیان اینکه در این طرح لبیک‌گویی به فرمان رهبری خواهیم داشت، گفت: با همت شبکه امامت مسائل مردم را پیدا خواهیم کرد و برای این کار هیأت امنا، گروه‌های جهادی و بانوان نیز پای کار خواهند آمد.یکی دیگر از برنامه‌های ما این است که در این طرح مساجد را ارزیابی کنیم و در زمان حصول نتیجه مساجد غیرفعال را شناسایی و برای تغییر وضعیت آنها کمک‌رسانی کنیم. همچنین در  تعدادی از استان‌ها نیز همسران امامان مساجد به عنوان شریکه‌الامام در حوزه بانوان فعال شدند.

دبیر اجرایی مهرواره اوج ادامه داد: با این نهضت بنا داریم خدمت‌رسانی به مردم و نیازمندان برای امامان جماعت ملکه‌ایی مانند اقامه نماز شود تا در ذهن خود همواره به عنوان یک برنامه ثابت به آ» توجه کند.

وی با اشاره به اینکه این طرح از روز جهانی مسجد ۳۱ مردادماه آغاز شده و تا ۲۳ آبان‌ماه ادامه خواهد داشت، تصریح کرد: این طرح در مجموع شامل هشت گام است که گام نخست آن لبیک‌گویی به فرمان رهبری که تاکنون ۵ هزار مسجد، امضای الکترونیکی آن را انجام داده‌اند، گام دوم ارزیابی مساجد و راهیاران شهرستانی است، گام سوم توانمندسازی شبکه راهداری با ابزارها، تولید علم و احصای ظرفیت‌ها است، گام چهارم برگزاری نشست‌های هفتگی شبکه امامت در شهرهای مختلف است.

پشم‌فروش اضافه کرد: گام پنجم در این طرح حل کردن مسائل و مشکلات مردم توسط مساجد و همچنین ارائه تجربیات آنان به دیگران، گام ششم ارزیابی فعالیت امامان و گام هفتم تحریم امامان شاخص در سطح شهرستان، استان و کشور به صورت معنوی و در نهایت نیز گام هشتم ارزیابی فعالیت‌ها و تجربه‌‌نگاری خواهد بود.

وی افزود: برای آموزش و توانمندسازی امامان مساجد بیش از ۲۰ عنوان در نظر گرفته شده است که حدود ۶ عنوان به صورت حضوری آموزش داده خواهد شد و باقی نیز به صورت وبینارهای آفلاین و آنلاین و یا ارسال کتب انجام خواهد شد. توانمندسازی و رشد امامان یکی از اهداف اصلی ما در این طرح است و بنا داریم راهیاران را به سمت استاد و مشاور شدن برای راهبران شهرستانی سوق دهیم و در آینده بتوانیم از ظرفیت آنها بیشتر استفاده کنیم.

انتهای پیام/


منبع خبر ( ) است و پایگاه خبری تحلیلی صدای شما در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 4172 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  50002245  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پایگاه خبری تحلیلی صدای شما مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری تحلیلی صدای شما در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما