دوشنبه, ۱۹ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-12-09
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 4069 |
تاریخ انتشار : ۰۹ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۹:۲۵ |
706 بازدید
۰
2
ارسال به دوستان
پ

ایرنا زندگی- آشپزی از آن دست فعالیت‌هایی است که هروقت یادگرفتن آن را شروع کنید غنیمت است و یکی از بهترین زمان‌هایی که می‌توانید این کار را انجام دهید، زمانی است که به خاطر محدودیت‌های کرونا کمتر به بیرون از خانه می‌روید.

دوران قرنطینه برای والدین سختی‌های مضاعف دارد. مراقبت از کودکان به فعالیتی شبانه روزی تبدیل شده است و کودکان هم در خانه وصله‌شان سر می‌رود و این کار را برای والدین سخت‌تر هم می‌کند. یکی از راه‌های سرگرم کردن کودکان جلب مشارکت بچه‌ها در آشپزی است.

۱- از آشپزی لذت ببرید

پختن شیرینی‌های خانگی ساده می‌تواند راه مناسبی برای سرگرم‌کردن کودکان باشد. شیرینی‌هایی که با خمیر، تخم‌مرغ، شکر و موادی ساده از این قبیل پخته می‌شوند می‌تواند فرزندان شما را سرگرم کند. بچه بزرگ تخم مرغ را می‌شکند و بچه کوچک‌تر روغن را می‌ریزد. به هر بچه یک قاشق بدهید تا مواد را مخلوط کنند. با این کار چندساعتی بچه‌هایتان را سرگرم کرده‌اید.

۲- هدف سرگرم شدن است

بگذارید بچه‌ها پیش قدم شوند. دنبال نتیجۀ عالی در پخت‌وپز نباشید. یک بستنی موزی سریع درست کردن کار سختی نیست. دو عدد موز یخ زده، دو قاشق ماست، یک قاشق چای‌خوری وانیل، یک قاشق چای‌خوری عصاره مالت بردارید و آن‌ها را مخلوط کنید تا یکدست شود. بچه‌ها را در این فرایند درگیر کنید. دیدن چیزی که در خانه درست می‌شود همیشه برای بچه‌ها سرگرم‌کننده و جالب است.

در این زمینه بخوانید:

چگونه از کودک خود عذرخواهی کنیم؟

کودکان و استفاده از مواد ضدعفونی‌کننده؛ مراقب این نکات باشید

۳- علایق بچه‌ها را دنبال کنید

از چیزهایی که آن‌ها واقعاً می خواهند بخورند شروع کنید. اگر ماکارونی دوست دارند بگذارید ماکارونی را در قابلمه بریزند. اگر پوره سیب‌زمینی دوست دارند، بگذارید سیب زمینی را له کنند. اگر آن‌ها را در فرایند پخت‌وپز درگیر کنید بسیاری از بهانه‌گیری‌های غذایی را در آن‌ها کنترل می‌کنید. بچه چیزی را که یک در پختنش مشارکت داشته است راحت‌تر می‌خورد و بهانه‌گیری کمتری می‌کند.

۴- فرصت تجربه کردن را فراهم کنید

گزینه‌هایی را مطرح کنید و از بچه بپرسید که دوست دارید چه چیز درست کند؟ ساندویچ یا سوپ؟ یا چیزی شبیه به این. غذاهایی را انتخاب کنید که دستورالعمل‌های ساده داشته باشند و بچه بتواند از پس آن‌ها بربیاید. اگر بچه می‌خواهد چیزهای دیگری هم در غذا بریزد و آزمایش کند و این موارد دردسر خاصی ایجاد نمی‌کند، اجازه بدهید این کار را بکند. همانطور که قبلاً هم گفتیم قرار نیست غذای خوشمزه‌ای درست کند قرار است یاد بگیرد و سرگرم شود پس به او آزادی عمل بدهید. قبل از اینکه بچه‌ها گرسنه شوند فرایند آشپزی مشترک را شروع کنید تا گرسنگی بچه فرایند کار را تحت تأثیر قرار ندهد.

۵- برای بچه‌ها کوچک‌تر به سراغ یخچال بروید

کیک یخچالی درست کنید. گیلاس، بادام و شکلات تلخ یک ترکیب برای یک کیک یخچالی است. وقتی شکلات را ذوب کرده و کره، تخم مرغ و شربت زغفران را با هم مخلوط کردید یک پایه مناسب برای ریختن بیسکوییت یا هر چیز دیگری که دوست دارید خواهید داشت. سپس همه را در قالب بریزید و  بگذارید تا یک شب در یخچال بماند.

۶-  بچه‌ها را به خرید ببرید

وقتی می‌خواهید چیزی درست کنید و فرزندتان را در درست‌کردن آن مشارکت دهید برای تهیه مواد اولیه او را با خودتان ببرید، از او نظر بخواهید و بدون اینکه به او آزادی مطلق بدهید که هر چیزی بخرد در خرید چیزهای ضروری برای پختن نظر او را بخواهید و بگذارید انتخاب کند. بچه‌ها و چیزی که درست کرده‌اند را تحسین کنید. مطمئن باشید یاد می‌گیرند. با این کار هم آن‌ها را تشویق می‌کنید هم به آن‌ها صبر می‌آموزید. فراموش نکنید چیزی که مهم است این است که با این کار به فرزندتان اعتماد به نفس می‌دهید و روز را سر می‌کنید. خصوصاً در این روزها که خانه ماندن خیلی‌ها را کلافه کرده است خیلی ضروری است که روابط درونیِ خانواده حفظ شود و افراد یاد بگیرند که با شیوه‌های جدیدی با یکدیگر وقت بگذرانند.

منبع: The Guardian

منبع خبر ( ) است و پایگاه خبری تحلیلی صدای شما در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 4069 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  50002245  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پایگاه خبری تحلیلی صدای شما مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری تحلیلی صدای شما در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما