به گزارش خبرنگار قرآن و فعالیتهای دینی خبرگزاری فارس پانزدهمین دوره طرح آموزشی، تربیتی اُسوه، با برگزاری آیین اختتامیه به صورت مجازی به پایان رسید.
در آغاز آیین اختتامیه دوره پانزدهم، سید محمدمهدی شیخ الاسلامی قاری و حافظ کل قرآن از استان همدان و محمدحسین جاننثاری قاری ممتاز اصفهانی به تلاوت آیاتی از کلام الله مجید پرداختند.
در ادامه محمود لطفی نیا، استاد پیشکسوت و داور بینالمللی قرآن کریم که میهمان ویژه برنامه اختتامیه بود در سخنانی گفت: جای بسیار خوشحالی است که در این سالها قاریان و حافظان ممتاز نوجوان و جوان از سراسر کشور در قالب طرح اُسوه به کاروان قرآنی جمهوری اسلامی ایران پیوستهاند.
لطفینیا با بیان اینکه طرح اُسوه، طرح کریمانه نظام مقدس جمهوری اسلامی نسبت به قاریان و حافظان نوجوان و جوان است، خطاب به اعضای این طرح قرآنی گفت: باید شکرگزار عنایت و لطف خداوند متعال باشید که شما را در مسیر قرآن قرار داده و هدایت نموده است. باید قدر زحمت حضور در طرح اُسوه را بدانید. در طرح اُسوه از اساتید خوبی استفاده شده تا شما بهعنوان قاریان و حافظان ممتاز ایران، به افتخاری برای خانواده، میهن و جهان اسلام تبدیل شوید.
این استاد پیشکسوت خاطرنشان کرد: یکی از وظایف مهم قاریان و حافظان قرآن این است که دائماً از شخصیت قرآنی خود مراقبت و مواظبت کرده و بررسی کنند تا خدای نکرده از قرآن فاصله نگیرند. قاریان و حافظان قرآن باید رفتار و عمل قرآنی را در وجود خود تثبیت نموده و دستورات قرآنی را در زندگی خویش پیاده کنند.
وی افزود: شما قاریان و حافظان نوجوان و جوان، شخصیتهای قرآنی هستید و آحاد مردم به رفتار و عملتان توجه کرده و از شما الگو میپذیرند. حال اگر خدای ناکرده مغایرتی در رفتار و عمل شما با آنچه اسلام و قرآن معین کرده است ببینند باعث ایجاد نگاه منفی نسبت به دین و قرآن عظیمالشان خواهد شد.
لطفینیا در پایان با اشاره به اینکه تلاوت اعضای طرح اُسوه در آیین اختتامیه، تلاوتهای بسیار خوب و با سلیقهای بود گفت: حقیقتاً این تلاوتها برای هر شنوندهای لذت بخش است.
یکی از برنامههای آیین اختتامیه که مورد توجه مخاطبان قرار گرفت، برگزاری رقابت نهایی دومین دوره مسابقات اطلاعات عمومی طرح اُسوه (جام سردار قرآنی حاج قاسم سلیمانی) بود که با پیروزی تیم اَتُم (از اعضای گروه مصباح) به پایان رسید.
در این مسابقات که از ١١ موضوع مختلف شامل: احکام دین، اندیشه اسلامی، تاریخ، تکنولوژی، ریاضی، زبانانگلیسی، سیاست، سینما، فوتبال، قرآن و هوش استفاده شد، ۱۵ گروه سه نفره از قاریان و حافظان عضو ضمن تمرین و تجربه کارِ گروهی، معلومات جدید و مفیدی را نیز کسب کردند.
بر اساس این گزارش، آخرین بخش از برنامههای اختتامیه دوره پانزدهم به تقدیر از برگزیدگان آموزشی، انضباطی حائزین گواهینامههای تخصصی طرح ارزیابی قاریان و طرح ارزیابی حافظان، برگزیدگان سی و نهمین دوره مسابقات سراسری قرآن، عترت و نماز دانش آموزان اختصاص داشت.
قابل ذکر است؛ پانزدهمین دوره طرح آموزشی، تربیتی اُسوه از ۱ شهریورماه آغاز شد و طی مدت ۸ روز بالغ بر ١۴٠ جلسه آموزشی و معرفتی در ۹ موضوع مختلف برای ۴ گروه از قاریان ممتاز نوجوان و جوان و ۲ گروه از حافظان ممتاز نوجوان سراسر کشور (مجموعاً ۷۶ نفر) با تدریس ۲۴ مدرس و مربی برگزار شد.
انتهای پیام/