چهارشنبه, ۲۱ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-12-11
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 4522 |
تاریخ انتشار : ۰۹ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۹:۴۷ |
319 بازدید
۰
2
ارسال به دوستان
پ

در حال حاضر خریداران آلومینیوم در اروپا و آمریکا با مشکل در تأمین نیاز خود مواجه هستند چرا که حمل و نقل دریایی با تأخیر زیاد بارها را جابه‌جا می‌کند.

به گزارش خبرنگار اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس، به نقل از وال‌استریت ژورنال، قیمت آلومینیوم در بازار جهانی با بالاترین میزان در ۱۰ سال گذشته رسیده است.

دلیل این مسأله این است که خریداران آمریکایی و اروپایی که فاصله زیادی با تولیدکنندگان آسیایی دارند واقعا در تأمین آن با مشکل مواجه شده و تقاضا از سوی شرکت‌های تولیدکننده کنسرو، هواپیماسازی و ساخت و ساز به شدت بالاست.

به طور کلی در بازار فلزات لندن از ابتدای سال جاری تا کنون قیمت آلومینیوم بیش از ۳۰ درصد رشد کرده و به ۲۶۵۰ دلار به ازای هر تن رسیده است.

این قیمت ۸۰ درصد بالاتر از قیمت آلومینیوم در می سال ۲۰۲۰ است چرا که در آن زمان شیوع ویروس کرونا تقاضای آلومینیوم توسط شرکت‌های هوا فضا و حمل و نقل را به شدت پایین آورد.

افزایش قیمت این فلز سبک توانسته عایدی خوبی را برای تولیدکنندگان آن ایجاد کند این تولیدکنندگان حتی پیش از شیوع کرونا با مشکل مازاد عرضه به بازار جهانی مواجه بودند.

کار به جایی رسیده که ارزش سهام شرکت تولید آلومینیوم آلکوا از ابتدای سال جاری تا کنون ۹۰ درصد رشد کرده و عملکرد بسیار بهتری را نسبت به دیگر شرکت‌های حاضر در شاخص S&P500 داشته است. سهام شرکت نورسک هیدرونروژ نیز ۵۰ درصد رشد کرده است.

نکته اصلی اینجاست که از نظر تولید آلومینیوم کافی در جهان تولید می‌شود اما مشکل اصلی این است که بخش قابل توجهی از تولید آلومینیوم در جهان توسط کشورهای آسیایی انجام شده و مشتریان آن در اروپا و آمریکا هستند و بحران در حوزه حمل و نقل دریایی دسترسی آنها به آلومینیوم را محدود کرده است.

برخی بنادر مهم آمریکا از جمله در لس‌آنجلس و لانگبیچ با سفارشات زیادی از سوی شرکت‌ها برای انبارداری در راستای عرضه در فصل خرید روبه‌رو هستند و بازار هم با کانتینرهای کمی برای حمل فلزات صنعتی و اساسی روبه‌روست و از طرف دیگر قیمت حمل بار توسط کشتی‌ها هم به شدت افزایش یافته است.

روی هاروی، مدیرعامل شرکت آلکوا می‌گوید، عرضه آلومینیوم در آمریکای شمالی به میزان کافی انجام نمی‌شود.

انتهای پیام/


منبع خبر ( ) است و پایگاه خبری تحلیلی صدای شما در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 4522 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  50002245  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پایگاه خبری تحلیلی صدای شما مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری تحلیلی صدای شما در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما