کافی است که یک بار آشپزی کنید تا بدانید هر بار تمیز کردن اجاق گاز کار سختی است و از طرفی کثیف شدن آن چه آسان است. حتی شاید به این تصمیم برسید که بهتر است هیچ وقت آشپزی نکنید تا اجاق گازتان تمیز بماند. اما راههای مختلفی وجود دارد که این سختی را آسان کند. اما یک نکته اساسی را فراموش نکنید اگر بعد از هر آشپزی چند دقیقهای وقت برای تمیز کردن اجاق گاز صرف کنید از انجام یک کار سخت فرار کردهاید. همچنین با اجماع کثیفی در گاز مانع از آسیب زدن به آن در زمان نظافت خواهید شد.
تمیز کردن اجاق گاز با آمونیاک
در حالی که آمونیاک برای تمیز کردن همه چیز ایده آل نیست, اما هیچ چیز برای گازتان بهتر از آن نیست. با این روش کار کمتری برای انجام دادن دارید.مشعل های قابل برداشت را در کیسه ای قرار دهید و آمونیاک را بریزید و روز بعد, آن ها را بشویید و ببینید که چطور می درخشند.
آب جوش
آرام و با احتیاط آب جوش را روی سطح کثیف بریزید.اگر بگذارید بماند تا خنک شود, چیزهای سخت به سادگی محو می شوند و اگر لازم شد با یک تکه صابون روی اسفنج کار کنید این یک راه حل ساده و دوست دار محیط زیست است، چون از عناصر کاملاً طبیعی و عاری از مواد شیمیایی استفاده می کند.
نمک و جوش شیرین
یک قاشق سوپ خوری جوش شیرین و یک قاشق سوپ خوری نمک را به هم بزنید ؛ سپس یک قاشق سوپ خوری آب بریزید تا خمیر تهیه شود. پارچه ای را داخل مخلوط فرو کنید و روی کثیفی ها بکشید و مخلوط را روی کثیفی ها بمالید. مایعات را جذب و تمیز می کند.
روغن
این روش به شما این امکان را می دهد که روغن گیاهی و یا روغن زیتون را بر روی اجاق گازخود بریزید. با استفاده از یک پارچه, روغن را روی سطح بمالید. سپس روی آن را تمیز کننده همه کاره اسپری کنید و این کار بر روی هود آشپزخانه هم جواب می دهد.
سرکه سفید
سرکه سفید بهترین تمیز کننده است. برای تمیز کردن ظروف شیشه ای نیز به کار می رود و رگه ها و لکه ها را محو و پاک می کند. یک نسبت سرکه سفید را با دو قسمت آب در یک بطری اسپری مخلوط کنید و سپس محلول را روی جرم ها بزنید و تمیز کنید که اسیدیته سرکه به حذف کثیفی ها کمک می کند. شما می توانید از این ترکیب برای تمیز کردن و ضد عفونی کردن آشپزخانه تان استفاده کنید.
مایع ظرفشویی و جوش شیرین
نسبت های مساوی از صابون ظرفشویی و جوش شیرین را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید؛ آن را با هم مخلوط کنید تا یک بافت کمی کف آلود ایجاد شود . سپس، مخلوط را زیاد روی سطح و تابه بریزید ، مخلوط را روی ظرف بمالید تا کثیفی را شل کنید. برای یک ساعت ظرف را به کیسه های زیپ دار انتقال دهید، سپس آن را بیرون بیاوریدو باز تمیز کنید.